Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для представника Януковича отруєння "наполеона" Ющенка – "інженерний трюк"?

Четвер, 30 вересня 2004, 17:34
Штаб Януковича не виключає, що історія з отруєнням Ющенка була передвиборчим трюком його штабу.

Про це заявив представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш у четвер на прес-конференції у штабі кандидата.

Він вважає логічною вимогу штабу Януковича до Ющенка вибачитися за заяви про своє отруєння.

"Щодо реальності фактів, то відповідно до заяви лікарів клініки Рудольфінерхауз, передані через Рейтер і Бі-Бі-Сі, ми маємо чітку позицію, що не підтверджує отруєння", - сказав Гавриш.

Він також заявив, що "інсинуації навколо хвороби Ющенка" були підняті його штабом.

"Першу заяву зробив керівник штабу Зінченко, після цього були коментарі з боку Альфреда Євгеновича Червоненка", - сказав Гавриш, зазначивши, що "саме оточення використало подію".

Він висловив переконання, що правду встановить експертиза, яка навіть у випадку Наполеона дала відповідь через 100 років.

"Ми дізнаємося, чи оточення просто скористалося подією, чи це були дії самого оточення, інженерний трюк для забезпечення максимальної ефективності завершення пердвиборчої кампанії".

Щодо заяв лікарів, то Гавриш нагадав про лікарську етику і наголосив, що "лікар може стверджувати лише те, що він сам перевірив".

"У позиції лікарів не було жодного доказу, що вони все перевірили, навпаки було сказано, що це може зробити лише судовий медик, провівши експертизу", - зазначив представник Януковича.

За його словами, австрійських лікарів "втягнули в українську політику і вони самі стали політиками".

Гавриш побажав Ющенку швидкого одужання і закликав не довіряти людям, які можуть зрадити. Він заявив що ситуація має бути вивчена в інтересах національної самосвідомості, щоб нею не скористалися "для брудних технологій, які мали місце на цей час".

"Українська правда"

Читайте також усі подробиці про отруєння Ющенка тут


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування