Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гавриш знову почав пісню про соціологів-повій і "мадам" Северінсен

Четвер, 30 вересня 2004, 18:48
Представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш вважає, що зараз рейтинг Ющенка і Януковича нічим не відрізняються.

Про це він заявив у четвер на прес-конференції у штабі кандидата.

"Чим більше говоритимуть, на 10-20% рейтинг Ющенка вище, ніж Януковича, тим менше цьому слід довіряти", - сказав він.

"Зважаючи на те, що Янукович ефективно працює як прем'єр-міністр, що програма його уряду витребувана у суспільстві, сказати, що рейтинг Януковича може впасти, це означає не розуміти, того що відбувається в Україні. Давайте зачекаємо 1 жовтня, результатів першого туру, а тоді будемо одне одному докоряти", - сказав Гавриш.

Він нагадав слова з одного кінофільму "Не вірте нікому, вірте тільки мені", і закликав не вірити соціології, бо вона "обслуговує інтереси лише певних політичних команд".

Під час конференції він також розкритикував діяльність "двох традиційних критиків України мадам Северінсен і Вольвенд". Він назвав їх оцінки діяльності влади на виборах "упередженими".

Гавриш висловив здивування, чому європейці не звертають увагу на Німеччину, де до влади прийшли соціал-націоналісти або на Польщу чи Румунію, де теж є проблеми, а постійно розглядають лише "українське питання".

Він також наголосив, що інші політики, наприклад, Буш-батько, побачили в Україні масу позитиву.

"Демократія – це не матриця", - сказав Гавриш, додавши, що Україна намагається виконувати вимоги, бо народ, а не влада, хоче в Європу.

Як відомо, раніше інший представник більшості Задорожній назвав Северінсен і Вольвенд "божевільними дамами". Під час минулих парламентських виборів спікер Литвин порівнював соціологів з представниками найдревнішої професії.

"Українська Правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування