Дніпропетровський штаб Ющенка протестує проти змін Зінченка

Четвер, 30 вересня 2004, 20:20
Співробітники Дніпропетровського облштабу Ющенка виступили проти заміни їх керівника Сергія Чукмасова.

Як зазначається у листі штабістів до Віктора Ющенка, вони незадоволені призначенням новим начальником штабу керівника секретаріату фракції БЮТ Ярославом Федорчуком.

"Відсторонення Чукмасова від виборчого процесу слід розуміти як недовіру всьому колективу штабу, але ми оцінюємо цю подію як результат закулісних інтриг та недостовірної інформації", - йдеться у листі.

Працівники штабу просять повернуться до розгляду питання щодо керівництва регіонального штабу, йдеться у листі.

"Якщо наша точка зору буде проігнорована, ми будемо вимушені прийняти відповідне рішення", - пишуть співробітники штабу, які також додали, що вони здивовані заміною керівника регіонального штабу, яка відбулась з незрозумілих причин.

Співробітники штабу також в листі зауважили, що робота очолюваного Чукмасовим з червня 2003 року штабу відзначається послідовністю та зваженістю.

"До роботи були залучені тисячі людей, багато саме завдяки авторитету та відомості Чукмасова", - пишуть вони.

Працівники штабу зазначають, що завдяки їх роботі на чолі з Чукмасовим рейтинг Ющенка у Дніпропетровській області зріс з 7 до 25%.

Листа підписано п'ятьма заступниками глави штабу Чукмасова, 31 керівником місцевих штабів і співробітниками регіонального штабу.

Як відомо, заміна Чукмасова на Федорчука відбулася у вівторок після того, як виборчий штаб коаліції Ющенка-Тимошенко очолив Олександр Зінченко.

"Українська Правда"

Читайте також:

Зінченко замінив двох керівників штабу Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...