Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороза не збирались дискредитувати. Він сам так відповідав

Четвер, 30 вересня 2004, 20:49
Журналіст "5 каналу" Володимир Ар'єв, автор програми "Закрита зона", відкидає звинувачення, що його фільм про Георгія Гонгадзе був спрямований на дискредитацію Олександра Мороза.

"Заявляю – ніколи не задавався такою метою (дискредитація Мороза) узагалі!", - говориться в коментарі Ар'єва, переданому в "Українську правду".

"У фільмі він мав можливість викласти свою версію, але на прямо поставлені питання відповідав так як це було показано в програмі", - сказав журналіст.

Ар'єв також сказав, що журналісти дотримувались принципу багатосторонності та надання рівних можливостей конфліктним сторонам.

Журналіст висловив здивування, що "антижурналістські заяви Мороза повторюються регулярно", хоча, за його словами, після фільму він зустрічався з Морозом і він сказав, що ця "тема вже в минулому".

"Розумію, що напружена виборча кампанія забирає багато сил і нервів у кандидатів. І сподіваюся, що невдовзі шановний пан Мороз знову стане активним захисником демократичних цінностей, головною з яких є свобода слова", - зазначає Ар'єв.

На його думку вимоги приструнити журналістів не личать політику, який називає і позиціонує себе поборником демократії й свободи слова. Ар'єв також зазначив, що ставлячи свої вимоги "Нашій Україні", Мороз прекрасно розуміє, що та не буде втручатися в діяльність журналістів.

Українська правда

Читайте також:

СПУ взяла на контроль "брехливі" ЗМІ Ющенка

Ющенко й Мороз заочно посварилися. Через слова Червоненка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування