ЛІКАРІ ДОЗВОЛИЛИ ЮЩЕНКУ ПОВЕРНУТИСЯ, БО В НЬОГО ПОКРАЩЕННЯ

Неділя, 10 жовтня 2004, 17:02
Австрійські лікарі зафіксували покращення результатів аналізів Віктора Ющенка і дозволили поступове повернення до виборчої кампанії.

Про це повідомила "Українській правді" прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко.

За її словами, "Віктор Ющенко наполіг на терміновому поверненні в Україну, з метою якнайскоріше долучитися до свого передвиборчого туру".

Після виступу у Львові він відбуде до Києва, сказала Геращенко.

За її словами, Ющенко виглядає "набагато краще", ніж у п'ятницю, коли в австрійській лікарні його провідала група представників "Нашої України".

Як повідомляє кореспонент "Української правди", у Ющенка все ще хворобливе обличчя. Разом із Ющенком до Львова прилетів президент клініки "Рудольфінерхаус" Міхаель Цимпфер.

Увечері заплановано його прес-конференцію у Львові.

Ющенка в аеропорту зустрічали Юлія Тимошенко, яка напередодні виступала в Тернополі, а в неділю був запланований її мітинг у Львові.

За словами керівника львівського облштабу Ющенка Петра Олійника, попередньо візит було відмінено, однак у неділю Ющенко вирішив їхати до України.

В аеропорту його також зустрічав керівник виборчої кампанії Олександр Зінченко. Там зібралося кілька десятків людей із прапорами "Так! Ющенко".

Депутат-"нашоукраїнець" Тарас Стецьків зазначив "УП", що "головне повідомлення цього візиту Ющенка до Львову – я здоровий і готовий продовжити боротьбу".

У аеропорту під час прильоту Ющенка було підсилено охорону.

"Українська правда", Львів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування