Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшовики запрошують Януковича на зустріч. Щоб перезавантажитись

Понеділок, 11 жовтня 2004, 11:14
Низка депутатів більшості звернулися до прем'єр-міністра Віктора Януковича з прохання про зустріч, щоб обговорити ситуацію у Верховній Раді.

Про це повідомляє у понеділок прес-служба народного депутата Геннадія Руденка.

Як зазначається у листі, зустріч має "стати каталізатором у регламентації взаємних прав та обов’язків і зумовити подальшу предметну роботу парламенту".

Більшовики вважають, що трибуна Верховної Ради останнім часом використовується для "зведення рахунків між кандидатами", а її робота є "інертною".

"У таких випадках кажуть, що, якщо комп’ютер "завис", то його треба перезавантажити. Тобто, ми маємо знати думку кожного народного депутата, його бачення ситуації у регіонах та заслухати пропозиції зі взаємодії з центральним штабом кандидата. І саме зараз ми перебуваємо у тій точці відліку, коли необхідно сісти за круглий стіл із Віктором Януковичем", - зазначив Руденко.

У листі зазначається, що зустріч покликана окреслити "принципові основи взаємодії прем’єр-міністра і народних депутатів, які підтримують його у передвиборчій боротьбі".

"Найсерйознішого діалогу потребують принципи реалізації бюджетної політики, системи соціального захисту, енергетики, агропромислового комплексу, природоохоронної діяльності тощо, які не повинні стати заручниками передвиборчої боротьби", говориться у зверненні.

Крім того, більшовики пропонують "зосередити зусилля на тому, щоб якомога швидше прийняти зміни до Конституції, які б забезпечили відповідальність влади перед суспільством та збільшили роль парламенту у структурі влади".

Народні депутати звернулися до Віктора Януковича визначитися з часом зустрічі.

Звернення підписали Геннадій Руденко, Ігор Шурма (СДПУ(о), Валерій Коновалюк, Олексій Лелюк ("Регіони України") та координатор парламентської більшості Степан Гавриш.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування