Зінченко заявляє, що Медведчук радикально змінив орієнтацію

Понеділок, 11 жовтня 2004, 11:42
Віце-спікер парламенту, керівник кампанії Ющенка Олександр Зінченко заявляє, що після його виходу з СДПУ(о) партія "радикально" поміняла зовнішньополітичні орієнтири.

Про це він заявив у неділю на спільній прес-конференції з Петром Порошенком і Юлією Тимошенко під час виборчого західноукраїнського туру в Чернівцях.

"На відміну від моїх колишніх колег, які звинувачують мене, що я змінив свої політичні погляди, відповім так – я їх не змінював", - сказав Зінченко.

"Адже за часів, коли я відповідав за ідеологію СДПУ(о), там був і європейський вибір, і євроатлантична інтеграція. Програма партії 2000-2002 років повністю відповідала цим стандартам", - завив він.

"Куди це все зникло? Сьогодні в редакції керівника адміністрації президента (Віктора Медведчука) вона виглядає абсолютно по-іншому".

"Ось тут дійсно відбулась радикальна зміна політичної орієнтації. Тобто, треба буде прискіпливіше подивитись, хто ж насправді змінював свої погляди", - заявив Зінченко.

Він сказав, що "працював у СДПУ(о), намагаючись зробити цю структуру саме партією", яка працює у форматі "спілкування людей, а не адміністративної машини".

"Сьогодні можу засвідчити, що більшість тих людей, яких я приводив у партію, рекомендував, залишаються моїми друзями та товаришами. Вони будуть далі йти поруч, дорогою, яку ми всі разом обрали", - заявив Зінченко.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування