У Януковича новий губернатор. Кучма звільнив Довганя, який віддав партію його подрузі

Понеділок, 11 жовтня 2004, 15:39
Президент України Леонід Кучма звільнив Сергія Довганя з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації

Про відповідний указ Кучми повідомляє у понеділок прес-служба президента.

Іншим своїм указом Кучма призначив на цю посаду Володимира Ходаковського, голову Херсонської облради, який очолює місцевий осередок Партії регіонів.

Довганя президент призначив натомість першим заступником Міністра аграрної політики України у зв’язках із Верховною Радою України.

Губернатором Довгань став лише у липні цього року. До губернаторства він працював першим заступником міністра охорони навколишнього природного середовища України.

Сергій Довгань родом із Херсонщини, закінчив Херсонський сільськогосподарський інститут. У парламенті минулого скликання він очолював фракцію Селянської партії, яка була партнером Соцпартії на виборах 1998 року.

Улітку Довгань передав керівництво своєю партією Тетяні Засусі.

Засуха очолила Селянську партію після того, як її було вигнано з Народної аграрної партії Володимира Литвина, де вона мала намір стати заступником голови. Тетяна Засуха є близькою подругою родини президента Кучми.

Як відомо в Херсонській області, рейтинг Януковича нижче, ніж у Віктора Ющенка, оскільки значна частина електорату підтримує там Анатолія Кінаха.

"Українська правда"

Читайте також:

Янукович хоче зняття Кінаха. Витік доповідної


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...