Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук теж образився на ПАРЄ. Але божевільними не обзивав

Понеділок, 11 жовтня 2004, 17:35
Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук вважає неповагою до України заяву представників Парламентської асамблеї Ради Європи про можливе застосування санкцій у випадку проведення недемократичних виборів і закликає дочекатися результатів виборчої кампанії.

Так у понеділок у Києві на прес-конференції Кравчук прокоментував недавні висловлення представників ПАРЄ.

"Коли парламентарій говорить, що якщо в Україні вибори пройдуть недемократично, то наш уряд дасть Україні прочухана - людина, яка себе поважає, живе в демократичній країні і сповідує демократичні принципи, не може собі дозволити такої неповаги до народу, держави, нації. Я не думаю, що потрібно з такою неповагою говорити про Україну. Давайте дочекаємося виборів", - сказав Кравчук.

Тільки в цьому випадку, на думку лідера фракції, можна говорити про щось, як про факт, що здійснився.

"Україна - велика європейська держава, і коли будуть ухвалюватися будь-які рішення щодо неї, буде враховуватися і її геостратегічне і політичне становище у світі", - додав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Раніше позицію ПАРЄ, зокрема двох співдоповідачок моніторингового комітету Ганне Северинсен і Ренате Вольвенд, розкритикував представник Януковича в ЦВК Степан Гавриш.

Торік представник більшості Олександр Задорожний назвав Вольвенд і Северінсен "божевільними дамами".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: