Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У квартирі депутата міліція шукала рецидивіста через плакат "Так! Ющенко"

Понеділок, 11 жовтня 2004, 19:45
У понеділок, в день візиту прем’єр-міністра Януковича до Харкова представники коаліції "Сила народу" провели біля стін облдержадміністрації мітинг проти антинародної економічної політики діючої влади.

Про це повідомляє прес-служба штабу Ющенка

Пікетувальники зібралися на площі Свободи з плакатами "Почему цены на мясо и птицу выросли на 30%?", "Почему власть хочет, чтобы страна молчала?", "Почему власть насилует город своим кандидатом?"

За кілька хвилин після початку пікету до учасників акції підійшли молодики, повідомили, що існує рішення суду про тимчасове призупинення пікетування.

За словами голови Харківської організації УНП Василя Третецького, "нам показали якийсь дивний текст документу, який не був оформлений належним чином".

"Протягом півгодини я просив надати офіційний текст постанови та рішення, проте так і не дочекався. Ці дії можна розцінювати як примітивну спробу залякати нас та зігнати з площі Свободи", - повідомив він.

Після невдалих спроб вигнати пікетувальників правоохоронці заблокували всі підходи до площі та приміщення облдержадміністрації, куди завітав прем’єр.

За словами представників Харківського регштабу Ющенка, приїзд Януковича до Харкова більше нагадував ретельно сплановану спецоперацію.

У великій таємниці тримався час та план заходів, а також графік його пересування по місту. Одразу після приїзду Януковича до міста, одразу з’ясувалося, що зустрічі з виборцями на відкритій площадці не відбудеться, а єдине "пряме спілкування" пройде в залі місцевої юридичної академії.

Щоправда, туди на зустріч з прем’єром відбирали "спеціально тренованих та ретельно перевірених людей".

До того ж, всю ніч напередодні візиту Януковича спеціальні загони "чистильників" старанно зачищали вулиці Харкова від опозиційних плакатів, навіть у місцях, спеціально відведених для агітматеріалів, зазначають представники штабу.

Напередодні приїзду Януковича до Харкова керівник регіонального штабу коаліції "Сила народу" Анатолій Матвієнко вивісив на балконі найманої квартири плакати "Так! Ющенко".

Правоохоронці намагалися штурмом взяти його квартиру, мотивуючи це тим, що там "згідно з оперативними даними, може проживати рецидивіст з великим послужним списком".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування