Городники та садівники – за Мороза

Понеділок, 11 жовтня 2004, 20:26
Товариство садівників та городників України підтримало лідера Соцпартії Олександра Мороза як кандидата в президенти.

Таке рішення підкріплене угодою, підписаною 11 жовтня 2004 року між Соцпартією та Товариством садівників та городників України.

Угода передбачає проведення спільної роботи по відстоюванню та захисту конституційних прав і свобод садівників і городників та народу України.

Також передбачена координація діяльності під час президентських виборів та до Верховної Ради і органів місцевого самоврядування, виробленню спільних рішень щодо програм.

Соціалісти в свою чергу взяли на себе зобов’язання на всіх рівнях відстоювати права і гарантії членів Товариства садівників та городників.

"Соціалістична партія України завжди підтримувала законодавчі ініціативи, внесені садівниками і городниками до відповідних Законів України. Зараз прийшов час узагальнити цю роботу та поставити її на новий рівень співпраці, підписавши політичну угоду, – підкреслила депутат Валентина Семенюк..

"Товариство садівників та городників України працює як громадська організація, і є політичною силою, яка за підтримки СПУ може працювати на захист прав своїх членів. Адже організація налічує 3,6 мільйона сімей, що складає 20 відсотків населення України".

Рішення про підтримку на виборах Мороза "товариство садівників та городників" було ухвалене на зборах, зазначається у повідомленні прес-служби СПУ, переданому в понеділок.

Організація також висловила готовність направити і своїх спостерігачів на виборчі дільниці, щоб брати безпосередню участь у контролі за чесністю і прозорістю виборчого процесу.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News