ЯНУКОВИЧ ЗАБОРОНИВ ВЛАСНІ БІГ-МОРДИ

Понеділок, 11 жовтня 2004, 22:34
Кандидат у президенти, прем'єр Віктор Янукович має намір просити свій регіональний виборчий штаб у Харкові зняти в місті бігборди на його підтримку.

Про це Янукович заявив увечері в Харкові в прямому телеефірі програми "Два плюс" на каналах АТВК і "Сімон", відповідаючи на питання про наявність у місті агітації тільки за одного з кандидатів.

Кандидат сказав, що "абсолютно не претендує" і "не має потреби" у тому, щоб його реклама була присутня на вулицях.

"Я вважаю, що реклама – це те, як ти ставишся до своєї справи. Як я ставлюся до своєї справи - судити вам, мешканцям Харківщини в даному випадку", - сказав Янукович.

Він пообіцяв у вівторок поставити перед своїм регіональним штабом питання про зняття наочної агітації.

"А органи місцевого самоврядування, штаб, хто в мене займається, я, напевно, завтра буду зустрічатися й в обов'язковому порядку звернуся до них, щоб вони це зробили", - сказав Янукович.

Формат програми передбачав відповіді на питання "так/ні".

Янукович відповів "так" на питання про те, чи упевнений він у своїй перемозі на виборах; чи упевнений він у своїх політичних партнерах; чи продовжить він реформування політичної системи у випадку обрання президентом; є чи в нього людина, якій він довіряє як собі; чи упевнений він, що вибори відбудуться.

На питання "чи приходить наступний президент терміном на 10 років?", кандидат відповів ухильно: "Ймовірно".

Негативну відповідь Янукович дав на питання про те, є чи в нього особисті близькі відносини з Віктором Ющенком.

Коментуючи на прохання ведучої розмови про те, що донецькі ділові кола активно йдуть в інші регіони, перехоплюючи місцевий більш-менш серйозний бізнес, Янукович сказав, що не може "ні дозволити, ні заборонити ніяким грошам йти куди завгодно".

"Це не моя функція", - сказав він, відзначивши, що ніколи не буде лобіювати ні якийсь регіон України, ні окремих людей у розв'язанні будь-яких питань.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...