Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма нагородив Ахметова і Суркіса

Середа, 13 жовтня 2004, 12:49
Леонід Кучма нагородив донецького бізнесмена, президента футбольного клубу "Шахтар" Рината Ахметова орденом "За заслуги" другого ступеня.

Ахметова нагороджено з нагоди 110-річчя футболу в Україні.

Крім того, цей же орден за заслуги отримали президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс, відомі у минулому футболісти Андрій Біба та Михайло Коман.

Нагороди у вівторок у Львівському театрі опери роздавав президент Федерації футболу Григорій Суркіс.

Почесними грамотами президента, Кабінету міністрів, подяками Кабінету міністрів нагороджені відомі в українському футболі люди, як Валерій Поркуян, Олексій Михайличенко, Володимир Мунтян, Стефан Решко, Леонід Буряк, Василь Турянчик, Анатолій Заяєв, Олег Протасов, Віктор Прокопенко, Валерій Авдиш, Володимир Трошкін, Геннадій Литовченко, а також бронзові призери останньої континентальної першості з пляжного футболу.

Як зазначив у своїй промові Григорій Суркіс, з кожним роком розвиток українського футболу стає все динамічнішим, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Це, за його словами, уже засвідчують і результати виступів українських команд. Серед успіхів українських футболістів – золоті нагороди на останніх Параолімпійських іграх, бронзові нагороди з пляжного футболу, неодноразові перемоги на чемпіонатах світу та Європи з футзалу, перемога на студентському чемпіонаті світу з футзалу.

У цьому році, повідомив Суркіс, Федерація футболу виділить 800 тисяч м’ячів у школи, буде видано спеціальних 7 мільйонів шкільних футбольних зошитів, побудовано близько 400 майданчиків для гри в міні-футбол.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування