Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб знайти агітацію за Ющенка, арештували ковбасу. Шуфрич пояснює, що приїхав до мами

Середа, 13 жовтня 2004, 13:57
У місті Мукачеве податківці у пошуках агітпродукції Віктора Ющенка опечатали підприємства "Закарпатської продовольчої групи" та "Корона Люкс".

Як повідомляє штаб Ющенка, до Мукачівської податкової прибули депутати Безсмертний, Беспалий, Балога, Жванія, Осташ, Оробець, Жовтяк та позафракційний Ратушняк.

Як повідомив Борис Беспалий, у присутності місцевих депутатів вони намагаються з'ясувати подробиці у кабінеті голови місцевої податкової Романа Луника.

Але при цьому податкова закрила вхід і вихід до приміщення, перешкоджаючи тим самим своїй власній роботі.

"В продовження подій з пошуками агітматеріалів Ющенка на київських підприємствах податковою та спецназом, за участю депутатів СДПУ(о) та Партії Регіонів, у Мукачевому опечатано склади "Закарпатської продовольчої групи" та "Корони Люкс".

"Це було зроблено під приводом того, що податківцям нібито не дають перевіряти ці підприємства, хоча всі умови для перевірки було надано".

"Тобто продовжується всеукраїнська акція по спробі описати та не допустити розповсюдження агітматеріалів Ющенка", - зазначив Борис Беспалий.

Проте, за його словами, це спричинило серйозні наслідки: люди цих великих підприємств позбавлені можливості працювати, оскільки всі магазини та склади опечатано. Крім того, продовольчі товари цієї групи швидко псуються, отже, свідомо закладаються можливості масових отруєнь людей.

"Робить це та сама команда СДПУ(о) та групи Януковича, навіть не приховуючи цього. Незважаючи на те, що підстав для арешту немає, створено всі можливості для перевірки податківців, але вони ними ігноруються", - додав депутат.

"Свідомо на рівному місці створюється конфліктна ситуація з мешканцями міста. Свідомо закладається база для отруєння населення та політична провокація", - заявив Беспалий.

За його словами, голова Мукачівської податкової ще не прийняв остаточного рішення щодо інциденту.

До податкової також прибув депутат із СДПУ(о) Нестор Шуфрич. Він запевнив, що прибув на Закарпаття привітати з днем народження свою маму, та, дізнавшись про інцидент, вирішив приєднатися до народних депутатів.

Удень біля стін податкової Мукачевого почався мітинг працівників заарештованих підприємств на підтримку Ющенка та проти незаконних дій податківців.

Люди тримали плакати "Закарпаття обирає Ющенка", "Україна обирає Ющенка", "Медведчуку - зарплату пенсіонерів", "Так – добробуту, ні – диктатурі!", "Вимагаємо припинити свавілля СДПУ(о) на Закарпатті".

Пізніше до податкової прийшла група людей з антиющенківськими плакатами, яку мітингуючі зустріли вигуками "Ганьба!"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування