Блокада сайту анекдотів про Януковича – передвісник програшу

Середа, 13 жовтня 2004, 17:50
Голова комітету Верховної Ради зі свободи слова Микола Томенко вважає, що влада приречена, якщо вона втрачає здоровий глузд і почуття гумору.

Так він прокоментував спробу "нинішньої влади" ліквідувати сайт анекдотів про Януковича, повідомляє прес-служба комітету.

"Якщо за сприяння правоохоронних органів в країні забороняється політична сатира, то це вже симптом", - вважає парламентар.

"Очевидно, що влада, яка втрачає залишки здорового глузду і бореться з сатирою, приречена піти в політичне небуття", - зауважив Томенко.

Він також заявляє, що "події, пов’язані з передвиборчою кампанією, дають підстави для сумних оцінок стану теперішньої влади". Так він прокоментував намагання провладних каналів дискредитувати Віктора Ющенка.

"Чим більше влада, зокрема Кучма зі своєю родиною, через медіа, які належать його доньці Олені, зятю Пінчуку та "братським структурам", намагається спростувати різними методами факт замаху на Ющенка, тим більше людей переконуються, що влада безпосередньо причетна до цього", - вважає він.

"Як можна інакше аргументувати те, що родина Кучми–Пінчука наймає мільйонними контрактами найдорожчі піар-агентства для дискредитації позиції лікарів австрійської клініки "Рудольфінерхаус".

"Чого варта лише їхня спроба проаналізувати шкільне, студентське і наукове життя професора цієї клініки Миколи Корпана чи сумніви у компетентності її президента пана Цимпфера?" – заявив Томенко.

Він також вважає, що "історія з публічним обговоренням подробиць з нібито медичної картки Ющенка – це ідея, підказана для преси особисто президентом Кучмою".

Він аргументував свою таку позицію тим, що "ніхто інший в цій країні не може дати вказівку незаконно забрати медичну картку Ющенка у лікарів, а потім незаконно її передати у ЗМІ"

"А ідея, яку активно пропагують деякі заробітчани, громадяни інших країн, що працюють на родину Кучми–Пінчука, про те, що отруєння кандидата у президенти – це справа рук самого Ющенка та його команди, знаходиться поза межами здорового глузду і моралі", - заявив Томенко.

"Українська Правда"

Читайте також:

Блокування сайту анекдотів про Януковича – крок до лукашенкізації

Сайт анекдотів про Януковича заблокований. Автор сайту... вдячний за рекламу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування