Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка 10 годин інтенсивної терапії на добу. І Васильєву він нічого не дасть

Середа, 13 жовтня 2004, 20:34
Віктор Ющенко передасть до слідчої комісії парламенту матеріали експертизи, які були замовлені віденською клінікою "Рудольфінерхаус", і які можуть підтвердити або спростувати замах проти нього.

Про це Ющенко повідомив журналістам у Одесі, де він перебуває у передвиборчому турі.

За його словами, зараз "усі матеріали, які стосуються мого лікування, у повному пакеті передано до парламентської слідчої комісії".

Ющенко ще раз висловив свою недовіру генпрокурору: "Я не довіряю генпрокурору Васильєву, бо ця людина може ховати кінці у воду. А я ховати кінці у воду не хочу. І останнє слово буде за мною".

Ющенко також розкритикував внесення змін до закону про вибори, за яким переможцем стане не той, хто набере у другому турі більше, ніж опонент, – а той, хто набере 50% від числа усіх учасників виборів.

"Ніхто з нашої фракції цей законопроект не підтримував. Це не конструктивний документ і він ставить за мету зірвати вибори", - сказав Ющенко.

Під час перебування на Одещині Ющенко провів мітинг у Іллічівську, на який зібралося 4-7 тисяч мешканців, а також мітинг в Одесі, де були присутні 15-20 тисяч.

На обох акціях Ющенко виступив із півгодинною промовою. Учасники мітингу тримали в руках прапори "Так! Ющенко", партій "Батьківщина" та "Солідарність".

Під час мітингу Ющенко попросив громадян не вірити у підвищення пенсій "за місяць до виборів, оскільки це сир у мишоловці, і за одне невірне рішення доведеться розплачуватися п’ять років".

Ющенко також повідомив, що зараз перебуває на лікарняному і проходить 10 годин інтенсивної терапії на добу.

У Ющенка нормальна дикція, однак на обличчі зилишився набряк.

У Одесі на мітингу керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко зачитав перші укази, які лідер "Нашої України" підпише в разі перемоги на виборах.

Зінченко також пообіцяв, що Ющенко зможе "зміцнити відносини з Москвою". Петро Порошенко, який є куратором Одеської області, розповів про спроби отруїти Ющенка.

Порошенко запропонував учасникам мітингу підняти руку, хто підтримує Януковича. Знайшовся один такий громадянин. Коли ж Порошенко запитав, хто за Ющенка, – руки підняли всі.

"Українська правда", Одеса

Читайте також:

Ющенку ускладнять перемогу на виборах за рахунок "проти всіх"?

Ющенку вистачить здоров'я на 10 років президентства


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування