Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заявляє про переслідування з яйцями та перемогу Ющенка на Сході

Четвер, 14 жовтня 2004, 14:25
Співголова коаліції за Ющенка Юлія Тимошенко заявляє про своє переслідування на Харківщині з блоку людей "відверто кримінальної зовнішності".

У заяві коаліції "Сила народу" зазначається, що "сотні людей їздять на трьох автобусах у супроводі міліції та чисельної охорони і намагаються зірвати зустрічі Тимошенко з людьми".

"Ці переслідувачі озброєні мегафонами, антиющенківськими гаслами та курячими яйцями", - також ідеться у повідомленні.

Однак, стверджує Тимошенко, "їх намагання влаштувати провокації, не мають успіху, незважаючи на те, що влада та місцеві спецслужби координують їх діяльність і виявляють всіляке сприяння провокаторам".

На переконання Тимошенко, провладні сили програли президентські вибори.

"Більшість населення регіону прекрасно розуміється на чинних політичних реаліях і не піддається медіа-маніпуляціям влади. Масштабна підтримка Ющенка на Сході України сьогодні вже не викликає жодних сумнівів", - стверджує Юлія Тимошенко.

"Владі не вдалося розколоти Україну на Схід-Захід та "зарезервувати" виборчий потенціал східних областей за кандидатом від влади. Януковича на Харківщині сприймають так само як і в Івано-Франківську, - говорить Юлія Тимошенко.

"Спілкування з виборцями на Сході чудово показує, що влада вже з тріском програла президентські вибори", - вважає Тимошенко.

Тимошенко розповіла, що на зустрічі з представниками "Сили народу" навіть у невеликих населених пунктах приходять "тисячі людей", які демонструють обізнаність щодо перебігу виборчої кампанії та заявляють про підтримку Ющенка.

"Істерична антиющенківська медіа-операція на підконтрольних кланам телевізійних каналах ганебно провалилася. Люди відмовляються вірити владі та її речникам", - заявила вона.

"Люди, які приходять на зустріч з делегатами коаліції "Сила народу", не тільки висловлюють підтримку на адресу Ющенка, але й готові захищати результати свого вибору", - заявила Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування