Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК розбереться з варягом Кисельовим і ICTV

П'ятниця, 15 жовтня 2004, 11:23
Віктор Ющенко у четвер звернувся до Центрвиборчкому зі скаргою проти телекомпанії ICTV, яка грубо порушує вимоги закону "Про вибори президента України".

Про це повідомляє прес-служба штабу Ющенка
За словами прес-служби, 10 жовтня у програмі "Подробно с Дмитрием Киселёвым" було поширено неправдиві повідомлення про Ющенка.

"Телеканал поширив інформацію, яка є недостовірною й порушує честь і гідність кандидата в президенти. Ця інформація по своїй суті є антирекламою, спрямованою на формування волевиявлення виборця щодо особистих якостей кандидата в президенти Ющенка", - говориться в повідомленні.

"Як передвиборча агітація вона не була замовлена та оплачена з виборчого фонду Віктора Ющенка. Також штабу Ющенка відомо, що й інші кандидати на посаду президента не замовляли й не оплачували цієї агітації, навіть у формі антиреклами. Саме це й є головним порушенням законодавства, зокрема ч.9 ст.61 закону "Про вибори президента України", - зазначає прес-служба.

"Крім того, ця антиреклама, яка є однією з форм передвиборчої агітації, розповсюджена Дмітрієм Кисельовим, якому як громадянину Росії категорично заборонено брати участь у передвиборчій агітації", - додає прес-служба.

Нагадаємо, що в ч.1 ст.64 закону "Про вибори президента України" встановлено обмеження щодо ведення передвиборчої агітації не громадянами України, які й були порушені Кисельовим.

Враховуючи допущені каналом ICTV численні порушення, Віктор Ющенко звернувся до ЦВК з проханням визнати дії каналу неправомірними.

Читайте також:

Ющенко замість спілкування з Кисельовим обмежиться відеокасетою

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування