Щоб не пустити в ефір Ющенка, в Харкові закрили телепрограму?

П'ятниця, 15 жовтня 2004, 12:38
У Харкові закрито єдине в місті політичне шоу "Два плюси", яке було спільним телепроектом Медіа-групи "Об'єктив" і каналу АТВК.

Як повідомляє сайт медіа-групи "Об'єктив", про це автору і ведучому програми Зурабу Аласанія стало відомо в середу ввечері - з електронного повідомлення від засновників каналу АТВК.

Програма "Два плюси" виходила в ефір саме на цьому каналі. Про причини закриття в повідомленні сказано не було.

"Два плюси" – четверта політична програма, з якою прощається Аласанія, говориться в повідомленні.

У листопаді 1999-го року він був змушений закрити щоденну програму "Об'єктив-Но" – через політичні обставини. Через такі ж обставини, у 2002-му була закрита програма "Об'єктив-огляд". А уже влітку цього року після відпустки не був відновлений проект за назвою "Об'єктив-тиждень".

У п'ятницю в ефірі телеканалу АТВК політичне шоу Аласанії "Два плюси" вийшло востаннє. Прем'єра програми відбулася в минулу суботу, і прожила вона менше тижня.

За цей час її гостями були губернатор Євген Кушнарьов, прем'єр-міністр України і кандидат у президенти Віктор Янукович і ще один претендент на головне крісло країни – Леонід Черновецький, його ефір був останній.

Владислав Грузинський, продюсер "Двох плюсів", коментуючи ситуацію сказав: "Якщо чесно - гірко до сліз. Осінь – звичайно, час народження проектів, у нас - час смерті проекту. Це говорить про те, які в нас у місті телемагнати".

Аласанія розповів, що коли він представляв проект засновникам, було домовлено, що "будуть усі - від Ющенка до Януковича, і вони були "за", і навіть раді". "От тепер ми відробили Януковича, завтра приїжджає Ющенко, і мені говорять, що все, співробітничати з програмою "Два плюси" більше недоцільно", - сказав він.

"Про те, щоб якось врятувати програму, у Медіа-групі навіть не думали. Можна було б звернутися до влади, але керівництво регіону, як це вже не раз бувало, напевно б, заявило наступне: якому продукту бути на АТВК, а якому – ні, вирішувати засновникам каналу", - говорить Аласанія.

"Але навіть якщо б влада і допомогла – тоді довелося б грати за її правилами, тобто запрошувати до студії тільки зручних для влади людей", - додав Аласанія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News