Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не схвалює політреформу за свого президентства

П'ятниця, 15 жовтня 2004, 16:26
Президент Леонід Кучма вважає недоцільним виносити на голосування питання про конституційну реформу до президентських виборів.

"Моя особиста думка - я б до виборів цю справу вже не робив. Не треба списів сьогодні ламати, не треба, щоб на цьому спекулювали", - сказав Кучма, відповідаючи на питання журналістів у п'ятницю в Міжнародному дитячому центрі "Артек" у Криму.

Однак, Кучма впевнений, що у випадку голосування після 31 жовтня реформа буде реалізована.

"А якщо в майбутнього переможця буде розуміння того, що день прийдешній нам готує, перше, що він зробить на першому ж засіданні парламенту після виборів, він поставить це питання і, я переконаний, що він набере мінімум 400 голосів", - підкреслив президент.

Він знову заявив, що був і залишається "затятим прихильником" конституційної реформи.

"Шляхи господні несповідимі, і якщо ми не змінимо баланс взаємин між законодавчою й виконавчою владою, то непередбаченим все може бути, в економіці, насамперед", - сказав Кучма.

Президент відзначив, що питання реалізації конституційної реформи "має залишатися головним завданням й уряду, і політичних сил у парламенті, які це розуміють".

Як повідомлялося, Конституційний суд України 14 жовтня оприлюднив рішення, яким було визнано відповідним Конституції законопроект №4180 щодо політреформи.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Кучма хоче, щоб депутати не гальмували на світлофорі

Гавриш хоче політреформу до 2 туру. "Донецькі" погрожують

КС не згодний із фракціями Ющенка-Тимошенко про табу на проект 4180

Шуфрич: шанс політреформи втратили. Мороз підозрює, що була комбінація

КС ДОЗВОЛИВ ГОЛОСУВАТИ ПОЛІТРЕФОРМУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування