У Харкові Ющенко запропонував кидати в нього яйця вкінці

П'ятниця, 15 жовтня 2004, 19:30
На мітинг Віктора Ющенка у Харкові зібралося 30 тисяч осіб, про що повідомляє його сайт.

Свою промову він розпочав із подяки харків’янам, які "не повірили у те, що цей мітинг відмінили".

Ющенко поділився з присутніми своїми попередніми враженнями від поїздок Україною, зокрема, від різних районів Харківської області.

"Я відвідав багато місць у вашій області, і скрізь виникає питання: чому ми так бідно живемо, чому лише кілька людей у всій країні можуть сказати, що вони і їхні родини живуть безбідно?"

Торкаючись теми Росії та російської мови, Ющенко підкреслив важливість добросусідських відносин. "Росія – стратегічний партнер України. І на цьому поставимо крапку".

Ющенко також наголосив, що вважає неприпустимим, коли з центральних телеканалів народові говорять, що Україна ділиться на "Схід та Захід, на російськомовних та україномовних".

"Ми не повинні підходити до питання вибору мови "або-або", нам потрібно і те, й інше. Саме так сьогодні чинить увесь цивілізований світ", – зазначив Ющенко.

"Якщо твоя віра не співпадає з вірою іншого, це не означає, що ця людина гірша. Я переконаний, що у питанні віри кожен із нас має виключно особисте право вибору церкви. Істинна віра нікого не ділить, а навпаки об’єднує людей".

У Харкові окрім Ющенка були присутні депутати Олександр Зінченко, Петро Порошенко, Володимир Філенко, Петро Ющенко, Анатолій Матвієнко, Юлія Тимошенко, Євген Червоненко, Олег Рибачук та інші.

Як повідомляє "5 канал", на початку мітингу Ющенко сказав, що попереджений про провокації і жартома запропонував кидати в нього яйця уже наприкінці мітингу. Інакше, за його словами, він знепритомніє і не зможе продовжувати акцію.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування