Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко кличе студентів на дільниці, щоб Януковичу не дали посвідчення

Субота, 16 жовтня 2004, 19:24
Віктор Ющенко закликав студентів бути присутніми на виборах 31 жовтня, зокрема під час підрахунку голосів.

"У виборчих комісіях достатньо відповідальних і чесних людей... Я закликаю всіх прийти після 20 години під виборчі комісії", сказав він на студентському віче в суботу.

Ющенко пообіцяв, що "справжні результати будуть оприлюднені негайно, а фальсифікації не пройдуть".

Він також попросив присутніх на мітингу не вірити даним соціологічних опитувань.

"Рейтинги зашкалють, таке враження, що завтра Януковичу видадуть президентське посвідчення. Це все маніпуляції Якби я хоч однією клітинкою сумнівався в перемозі, я б не стояв на цій сцені", - сказав Ющенко.

На початку свого виступу Ющенко заявив, що він "1954 року народження, має п’ятьох дітей, не є членом жодної партії і жодного разу не був судимий, та щасливий з того, що був прем’єром, якого не судили".

Ющенко розповів студентам про перші укази, які він видасть після перемоги – це підвищення стипендії, створення п’яти мільйонів нових робочих місць, надання житлових кредитів, збільшення у 10 разів грошової допомоги матерям при народженні дитини.

Він також пообіцяв, що термін служби в армії буде скорочено, оскільки для набуття досвіду досить 10 місяців і нічого півтора роки будувати дачі генералам.

Ющенко виступав із сцени, де стояло близько півсотні студентів, серед яких були його син Андрій і дочка Віталіна.

"Я теж був студентом, служив в армії на турецькому кордоні, двоє з моїх дітей теж студенти, і я знаю, що зробити щоб вони не відчували себе одні на цьому світі, як їх захистити".

На мітингу також була присутня дружина Ющенка Катерина. За його словами, він вперше в її присутності спростував міф про "американського зятя".

Він нагадав, що його тесть і теща народилися в Україні, пройшли німецькі й сталінські табори, і повернулися в Україну як тільки вона стала незалежною.

Ющенко також заявив, що не є ні проамериканським, ні проросійським, ні навіть проєвропейським політиком, а проукраїнським.

Це викликало бурхливі овації присутніх.

На студентське віче у Києві зібралося близько 20-22 тисяч молодих людей.

Українська правда



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...