Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На концерті за Ющенка Скрипка побажав "мєнтам" "вічний енурез"

Субота, 16 жовтня 2004, 22:20
Під час виступу гурту "ВВ" на студентському віче в Києві на підтримку Віктора Ющенка було відімкнено світло.

"ВВ" виступав майже всю свою частину концерту на темній сцені без освітлення – хоча при цьому динаміки не були від'єднані.

Лідер "ВВ" Олег Скрипка звинуватив міліцію у від'єднанні генератора, який освітлював сцену. "Панове менти, ввімкніть світло!", - закликав Скрипка зі сцени.

За його словами, за сценою зібралася велика група омонівців у касках при повному обмундируванні.

"Хай тому хто відключив світло буде вічний енурез", - заявив Скрипка і викликав масові схвальні вигуки присутніх студентів.

Протягом концерту Скрипка ще неодноразово вигукував опозиційні гасла: "Ми зібралися проти влади масово – з вами "Воплі Відоплясова"!".

Або "Історія дасть нам серйозний урок. Ми не можемо мовчати проти бандитсько-ментовського бєспрєдєлу. Граймо політичний рок!".

Під самий кінець виступу "ВВ" світло на сцені все ж з'явилося. Як розповіли очевидці, генератор, який освітлював сцену, близько 19 години оточили кілька десятків омонівців, після чого його було виключено. Свої дії представники влади пояснили тим, що концерт мав закінчитися о сьомій вечора.

Протягом цієї акції з критикою влади також виступив лідер гурту "Тартак" Сашко Положиньский. Він закликав студентів голосувати за Ющенка і взагалі не дивитися телебачення через брехню і негативну інформацію, яку воно поширює.

У концерті також взяла участь команда "Океан Ельзи".

"Українська Правда"

Читайте також:

Студенти звинуватили Януковича, Табачника і Кременя у перешкодах і пообіцяли не голосувати за зека

Ющенко кличе студентів на дільниці, щоб Януковичу не дали посвідчення


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування