ЮЩЕНКА НЕ ПУСТИЛИ ДО СЦЕНИ. ЙОМУ ЗАВАЖАЮТЬ ДУДКАМИ

Неділя, 17 жовтня 2004, 18:47
У Луганську міліція не пропустила автомобіль Віктора Ющенка до сцени, на якій повинен відбутися мітинг у його підтримку.

Ющенко був змушений вийти з машини і до сцени йти пішки квартал. Його прихильники зустрічали кандидата в президенти оплесками і вигуками "Ющенко".

У той же час після того, як він вийшов на сцену, молоді люди з плакатами в підтримку Віктора Януковича почали улюлюкати і дудіти в сирени. Вони також скандували: "Ющенко, йди додому".

Зі сцени Ющенко закликав молодих людей заспокоїтися, заявивши: "Мій голос - не проти вас, я хочу довести до вас правду". Після цього юрба не заспокоїлася, на що кандидат у президенти сказав: "Кричить-кричить, вас на дві години найняли".

Він закликав мешканців Луганська бути єдиними і підкреслив, що "31 жовтня - це не змагання двох Вікторів, це змагання двох моралей, двох систем".

На площі грала голосна музика, яка заважала виступу.

За даними організаторів, на мітингу присутні близько 10 тисяч осіб, з них "дві-три тисячі - прихильники Януковича".

На сцені були вивішені плакати з написом "Ющенко вибір вільних", "Так Ющенко", "Вірю, знаю, можемо".

По периметрі площі виставлені жовтогарячі намети з агітматеріалами Ющенка. Разом з тим, поруч розташовані сині намети з написами "За Януковича - вибір 2004" з агітматеріалами цього кандидата в президенти.

За сценою на будинку драмтеатру були вивішені великі плакати "Вибір 2004. Любимо "ВВ". Любимо Океан Эльзи". Віримо Януковичу". Після мітингу запланований концерт цих груп.

Під сценою зібралися люди з жовтогарячими прапорами з написами "Так Ющенко", а також люди в жовтогарячих куртках з тими ж гаслами.

За ними в юрбі також присутні кілька сотень людей із прапорами "Молодь вибирає Януковича", "За Януковича - вибір 2004", "Партія регіонів, НДП за Януковича", а також із плакатами "Тимошенко - до Росії 40 км". "Відродження з Януковичем".

Ввечері в Луганську йшов дощ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Очікується, що в понеділок Ющенко відвідає Запорожжя, де о 17 годині на Фестивальній площі проведе зустріч з виборцями.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування