Виконавцям "яєчного теракту" хотіли підкинути вибухівку?

Неділя, 17 жовтня 2004, 22:21
Проект "Політичний вертеп", який їздить по країні із сатиричними виставами щодо влади, намагалися незаконно затримати у Херсоні.

Як повідомив "Українській правді" керівник проекту Володимир Даниленко, на під'їзді до міста міліція зупинила мікроавтобус трупи.

"Вони почали вимагати обшукати машину, пояснюючи, що є підозра, що вона замінована. Жодних інших пояснень не було", - сказав Даниленко.

"Всіх акторів вигнали з машини, водія зачинили у окремій кімнаті. У нас була підозра, що в автобус можуть підкинути зброю або порнографію, ми терміново викликали юриста, почалися дзвінки в міліцію херсонської преси. Після цього галасу трупу і водія відпустили", - додав керівник проекту.

За словами Даниленка, це нагадує сценарій, "коли СБУ передає міліції, що треба зупинити таку-то машину, а та уже починає чіплятися".

Даниленко також пояснив, що ці події не змінили планів трупи і не зірвали виступ, який має відбутися в понеділок.

Як відомо, "Політичний вертеп" дає вистави по регіонам України на політичну тематику. Серед останніх сюжетів – яєчний замах на Януковича. Головних героїв – Кучму, Ющенка, Януковича, Симоненка грають люди у масках політиків.

"Українська Правда"

Читайте також:

"Політичний вертеп", який висміює Януковича, давлять джипами


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...