Кучма призначив "грузинський сценарій" на 2005 рік

Понеділок, 18 жовтня 2004, 12:54
Президент України Леонід Кучма підписав указ "Про проведення Року Грузії в Україні".

Як повідомляє прес-служба президента, Рік Грузії в Україні проводитиметься в 2005 році.

Цей документ видано з метою активізації співробітництва, зміцнення зв‘язків між Україною і Грузією в економічній та гуманітарній сферах та на виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічей на найвищому рівні між президентами двох країн.

Згідно з указом Кабінету Міністрів доручено в місячний строк утворити організаційний комітет з підготовки та проведення Року Грузії в Україні, призначити його голову та затвердити персональний склад.

Уряд та зазначений організаційний комітет також мають розробити та погодити з грузинською стороною план заходів із проведення Року Грузії в Україні.

Кучма також зобов‘язав Кабмін, Раду міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київську та Севастопольську міські державні адміністрації забезпечити реалізацію заходів з проведення Року Грузії в Україні та в установленому порядку вирішити питання їх фінансування.

Держкомітет телебачення і радіомовлення України має організувати широке висвітлення в засобах масової інформації заходів із проведення Року Грузії в Україні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування