Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькі організували свій вертеп. Про Ющенка й тарганів

Понеділок, 18 жовтня 2004, 14:00
У Донецьку на вулиці проходив театралізований антиющенківський виступ, альтернативний відомому антивладному "Політичному вертепу".

У донецькому театралізованому виступі актори грали роль кандидата на посаду президента Віктора Ющенка і його соратниці Юлії Тимошенко, передає донецький сайт Новини.

Великі ляльки Ющенко й Тимошенко на початку дійства під музику ходили й робили вигляд, що про щось розповідають. Потім з'явився невідомий персонаж, схожий на діючого президента Кучму, що ходив біля Ющенка, але потім зникав.

У ляльки Ющенка було зле обличчя з кривим ротом.

Потім ляльки залишили сцену, й звучала ритмічна музика.

Далі з'являлися лялька пенсіонерки й медбрата, одягненого у фірмову футболку кандидата на посаду президента Віктора Януковича.

Ляльки великою синьою тканиною намагалися накрити ляльку Ющенка й Тимошенко. У підсумку на голову ляльки Ющенка була одягнена синя тканина, й він пішов.

На задньому фоні медбрат робив вигляд, що поливає якимись ядохимикатами колорадських жуків, які танцюють за спиною ляльки Ющенка.

В кінці ляльці пенсіонерки медбрат видав жовту стилізовану кепку з написом "Я.", з'явилася лялька зайця і, стаючи в ряд, артисти співали пісню, у якій говорилося: "Нам не страшні ні жуки, ні таргани" й "ми перемагаємо зло".

Дія тривала близько 5-7 хвилин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування