Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не збирається вибачатися перед владою

Понеділок, 18 жовтня 2004, 14:16
Кандидат у президенти Віктор Ющенко не візьме назад жодного слова зі своїх попередніх заяв про отруєння.

Про це він сказав журналістам у Львові в понеділок.

"Я хочу, щоб ви зрозуміли, що я не відмовляюся від того, що я сказав раніше. Те, що зі мною відбулося, - це був способ розправи з кандидатом у президенти", - підкреслив він.

Як відомо, прихильники Януковича жадали від Ющенка публічних вибачень за наклеп, а також знятися з виборів президента за аморальність.

Ющенко сказав, що всі матеріали, які стосуються його лікування в Австрії, будуть оприлюднені.

"Я хочу, щоб цей процес був публічним і прозорим. Тому я обіцяю, що всі ці матеріали будуть оприлюднені ", - сказав Ющенко.

Він заявив, що частина цих матеріалів вже в Україні. Першу частину цих матеріалів він уже передав у парламент, іншу передасть після завершення ряду експертиз.

Ющенко також заявив, що коли в нього з'явиться час, він обов'язково пройде повне медичне обстеження, щоб розвіяти всі чутки про його "хронічні хвороби".

"Я зараз почуваю себе прекрасно, і веду дуже активний спосіб життя, багато їжджу і зустрічаюся в людьми. Я альпініст і скелелаз, захоплююся гірськими лижами, і тому чутки про мої хронічні хвороби - це просто байки".

Як повідомлялося, у неділю Ющенко після мітингу в Луганську не зміг повернутися в Київ через нельотну погоду. Його також не пустили з цієї ж причини в Запорожжя, де в понеділок заплановано його мітинг. У зв'язку з цим, Ющенко прилетів до Львова, який зміг його прийняти. Звідси він полетить у Запорожжя.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...