Жириновський порадив Януковичу саджати яйцеметальників у каталажку

Понеділок, 18 жовтня 2004, 19:31
Депутат Держдуми Росії Володимир Жириновський сумнівається в перемозі Віктора Ющенка на виборах президента

"Більшість населення не може обрати прозахідного президента, яким є Ющенко", - сказав Жириновський на прес-конференції в Києві

Він також назвав логічним, що Росія допомагає Україні з вибором, тому що навіть США питали, який президент більш вигідний Росії і Путін сказав, що Буш.

Жириновський підтвердив те, що він підтримує Віктора Януковича, але при цьому сказав, що його слова не є агітацією.

Події, які розгортаються в Україні навколо кандидатів, Жириновський вважає провокацією і не виключає навіть фізичне знищення Віктора Ющенка ще до президентських виборів.

"Ющенко не розуміє, що він себе ставить у важке становище. Це ж сценарій: коли він занедужав, а потім напередодні виборів помирає. І його в труні несуть зі Львова в Київ. Він же не знає, що таке може бути", - сказав Жириновський.

Він назвав усе це сценарієм американців або Юлії Тимошенко. За словами Жириновського, у всякому злочині потрібно шукати жінку і Ющенко зробив помилку, коли "зв'язався з цією жінкою".

"Він зробив велику помилку, коли ввів її у свій штаб. У неї енергетика на найбільшу провокацію. Вона ні перед чим не зупиниться. Чи то Ющенка вона доконає, що він буде в труні лежати чи сама де-небудь повіситься.. Я не розумію, чому ваша прокуратура її не заарештовує", - сказав депутат Держдуми.

При цьому він поцікавився, як Ющенко може бути президентом, якщо в нього атеросклероз головного мозку. На питання, звідки він узяв такі діагнози, Жириновський сказав, що взяв із сайту.

На інше питання, як він оцінює фізичний стан іншого кандидата Януковича, який падає від яйця, Жириновський висловив претензії його охороні. "Їм треба було робити як зробив я", - сказав він

Перед цим глава організації "Молодь- надія України" запитав у Жириновського, що буде, якщо він кине в нього яйцем. Після чого охорона політика його виштовхала з залу.

"Якби в мене кидалися залізними дротиками, вони б у мене давно сиділи в каталажці", - заявив Жириновський.

Він назвав це провокаціями п'ятої колони, яка одержує гроші в посольстві США.

Він заявив, що Захід реалізовує сценарій по захопленню територій через серію революцій, як це було в Чехії, Югославії, Грузії.

Він також сказав, що в них діють ті ж люди, згадавши організацію ПОРА, яка нібито повторює в Україні силовий варіант Грузії.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News