Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДТП потрапив журналіст, який пише книгу про касетний скандал

Понеділок, 18 жовтня 2004, 19:50
У ніч із п'ятниці на суботу на трасі поблизу міста Гриців Хмельницької області в серйозну дорожньо-транспортну пригоду потрапив журналіст Олексій Степура.

О 3:30 ранку автомобіль "Субару", за кермом якого перебував журналіст, раптово втратив керування й з'їхав у глибокий кювет і після декількох ударів у пні й колоди зупинився між трьома деревами.

Степура в інтерв'ю "Українській правді" заявив, що "не схильний вибудовувати конспирологічні версії того, що сталося".

"Хоча не знаходжу жодного логічного пояснення тому, чому повнопривідна машина на абсолютно сухій дорозі раптово стає повністю некерованою. Мій водійський стаж становить 10 років і за цей час я жодного разу не попадав у ДТП”, - заявив журналіст.

Степура виключає можливість того, що він міг заснути за кермом, оскільки в цей час курив, і було відкрите вікно.

Можливою причиною аварії міг стати наїзд одного з коліс машини на цукровий буряк. У цю пору року це одна з найпоширеніших причин ДТП на дорогах Центральної України.

Останнім часом Степура працював разом з колишнім консулом України в Мюнхені Володимиром Цвілем над книгою "У центрі касетного скандалу".

Журналіст отримав синці й саднами, автомобіль одержав серйозні ушкодження. Трагічного фіналу допомогло уникнути те, що машина рухалася з невеликою швидкістю - 90 км у годину.

За допомогою в ДАІ журналіст не звертався й цей дорожній інцидент не реєструвався.

Степура їхав у відрядження до Івано-Франківська, для зйомок телевізійного сюжету для німецького телебачення про хід передвиборної кампанії в Україні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування