ЮЩЕНКО ПОГОДЖУЄТЬСЯ ВИБАЧИТИСЯ

Вівторок, 19 жовтня 2004, 13:28
Віктор Ющенко не буде вибачатися за заяви стосовно свого отруєння.

Про це заявив депутат Микола Томенко, виступаючи з трибуни парламенту за дорученням фракцій "Наша Україна" і БЮТ.

"Віктор Ющенко і наші два блоки можуть вибачитися тільки за одну річ - що в цій державі досі при владі залишається злочинна влада. Але цій владі залишилося 12 днів", - заявив Томенко.

"І ні отрута, ні бруд, навіть яйце, не допоможуть цій владі", - додав він.

Як відомо, останні тижні провладні політики вимагають від Ющенка вибачень за начебто обман стосовно свого отруєння. У вівторок у парламенті було вивішено плакати з такою вимогою.

Також у вівторок фракції СДПУ(О), "Регіони України" і "Трудова Україна" блокували трибуну.

Томенко у виступі від імені фракцій назвав "хамською" поведінку влади, яка змушує "мільйонерів і директорів заводів блокувати трибуну".

"І хамська не тому, що сокамерники Януковича називали його Хамом. Влада не поважає ні людської гідності, ні моралі", - додав Томенко.

"Ви хочете, щоб Ющенко вибачився за те, що вижив після замаху на своє життя? Ви хочете, щоб дружина Гонгадзе і його мама вибачилися перед владою, яка обезглавила її сина?", - додав Томенко.

"Ви хочете, щоб родина Ігоря Александрова вибачилася перед донецькими бандитами? Чи, може, Мар'яна Чорна, яка покінчила життя самогубством, вибачилася перед народним депутатом, який є фахівцем з отруєнь?"

"Чи Варвара Тимофіївна Ющенко, яка сьогодні в лікарні після того бруду, який ллється на Віктора Ющенка на телебаченні?"

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування