ЧЕРЕЗ АКЦІЮ ЮЩЕНКА ЗАБЛОКОВАНО ЗАЛІЗНИЦЮ

Середа, 20 жовтня 2004, 10:41
Львівська залізниця повністю заблокувала продаж квитків на поїзд "Івано-Франківськ – Київ" на 22 та 23 жовтня, коли у столиці має відбутися акція на підтримку Ющенка.

Зокрема, за даними депутата облради Романюка, станом на 19 жовтня на залізничних вокзалах Івано-Франківська та Коломиї касири не приймають замовлень.

Усно неофіційно вони повідомляють, що від керівництва Львівської залізниці прийшла телеграма про заборону продавати будь-які квитки до Києва на ці дати.

"На мої запитання, чому не продають квитки, я чув відповідь, що "система заблокована на всі київські поїзди на 22 і 23 жовтня", - розповів депутат, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

"Мені радили купити квиток на московський поїзд до Росії", - додав Романюк.

Романюк звернувся до генпрокурора, міністра транспорту, начальника Львівської залізниці та прокурора Івано-Франківської обласної прокуратури з проханням негайно вжити заходів щодо незаконних дій залізниці.

Він також проінформував про ситуацію на залізниці народних депутатів і послів іноземних держав.

Аналогічні проблеми і на Закарпатті. Там також заблоковано продаж білетів на поїзд "Ужгород-Київ" з 16 жовтня.

За повідомленням заступника керівника штабу Ющенка Галая, працівники залізничних кас відмовляють у продажі квитків, мотивуючи це тим, що "комп`ютерна система заблокована на всі поїзди київського напрямку на 22 і 23 жовтня".

Доходить до абсурду - касири обгрунтовують свою відмову у продажі квитків до Києва відсутністю їх на зворотній напрямок.

Як відомо, 23 жовтня у Києві відбудеться акція "Сила народу проти брехні та фальсифікацій".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування