Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Америці можна буде голосувати за межами посольства

Середа, 20 жовтня 2004, 11:02
США й Іспанія дали свою згоду на проведення на своїй території виборів президента України поза консульськими і дипломатичними установами України.

Про це "Українським новинам"
повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ.

МЗС передав інформацію про це в Центральну виборчу комісію, що візьме участь у відкритті тут додаткових виборчих дільниць.

Відповідно до повідомлення, МЗС продовжує роботу із забезпечення умов для проведення виборів президента на закордонних виборчих дільницях.

Як повідомлялося, раніше Молдова, Австралія, Росія і В'єтнам дозволили українцям голосувати на виборах президента України поза консульствами і посольствами.

Молдова також дозволила відкриття додаткових виборчих дільниць для виборів президента України в місцях компактного проживання українців на території невизнаної Придністровської Молдавської Республіки.

Крім того, органи влади Росії на прохання посольства України в Москві розглядають можливість створення 650 дільниць на території всієї Росії.

Опозиція підозрює, що таким чином, за рахунок неконтрольованого вкидання бюлетенів у Росії, вибори можуть бути сфальсифіковані.

Читайте також:

Лікнеп: як проголосувати на виборах президента України за кордоном?

У РОСІЇ СТВОРЯТЬ 650 ДІЛЬНИЦЬ – ДЛЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ?

Волонтери від Ющенка поїдуть боротися з фальсифікацією виборів на дільницях в Росії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування