Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пропустить через "дрібне сито" корупціонерів Щербаня на батьківщині Ющенка

Середа, 20 жовтня 2004, 11:36
Кабінет міністрів створить робочу групу з аналізу ситуації в Недригайлівському районі Сумської області, що розбереться з фактами корупції і вживе заходів по наведенню порядку.

Про це заявив прем'єр Віктор Янукович, виступаючи на мітингу перед жителями Недригайлівського району в ході робочої поїздки в Сумський регіон у середу.

За його словами, очолить робочу групу заступник міністра аграрної політики Григорій Омельяненко.

"Ця група розбереться по кожному питанню і з корупцією в цьому районі, ми дійдемо до істини", - сказав Янукович.

"Я пересію кожне господарство через дрібне сито, і ми зробимо висновки", - пообіцяв прем'єр. При цьому він додав, що в групу ввійдуть працівники МВС.

Янукович також відзначив, що в ході спілкування з місцевими жителями йому було висловлено багато скарг на недоліки в районі.

"Тому, знаєте, ми використовуємо всі можливості, щоб навести отут порядок. Що потрібно буде зробити для держави - ми зробимо", - підкреслив він. При цьому прем'єр сказав, що найближчим часом він відвідає знову цей район.

У ході відвідування Недригайлова Янукович взяв участь у церемонії відкриття і висвітлення меморіального комплексу "Слави й Скорботи", передав шкільний автобус для користовання району.

При цьому він повідомив, що в поточному році випущено близько 400 шкільних автобусів, і до кінця року будуть випущені ще 300. У 2005 році обсяги випуску автобусів будуть збільшені в два рази.

"І ми будемо працювати, щоб шкільними автобусами були забезпечені всі міста й особливо селища всієї України".

Прем'єр також пообіцяв виділити кошти на добудування й устаткування медтехнікою нового корпуса районної лікарні. Також у першому кварталі 2005 року буде виділено 1 млн. грн. на проведення газифікації в районі, повідомив він.

Стосуючись питання стабілізації цін на м'ясному ринку, прем'єр нагадав, що була проведена відповідна координаційна нарада уряду і було дане розпорядження всім обласним, міським і районним адміністраціям проконтролювати рентабельність і торговельні надбавки.

Цим питанням також займаються правоохоронні органи.

Уряд також скоротив експорт м'яса, за рахунок чого ринки повинні наповнитися м'ясом, і обов'язково відбудеться стабілізація цін, сказав він.

З Недригайлова прем'єр відбуде в Ромни, повідомляє Інтерфакс-Україна

Губернатором Сумщини є вихідець з донецького клану - Володимир Щербань.

Водночас Віктор Ющенко родом із села Хоружівка Недригайлівського району Сумської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування