"5 канал" розкаже про свої репресії в прямому ефірі

Середа, 20 жовтня 2004, 13:06
В середу в рамках акції протесту проти тиску на "5 канал" в прямому ефірі відбудеться прес-конференція на тему "5 канал – боротьба за життя".

Колектив "5 каналу" оголосить про свої наміри захищати право людей на отримання правдивої інформації, йдеться у повідомленні, переданому прес-службою телеканалу.

На прес-конференції буде обговорено відключення "5 каналу" в кабельних мережах регіонів України, рішення суду про скасування ліцензії "5 каналу".

Також буде обговорено рішення суду про арешт банківських рахунків "5 каналу", вимоги "5 каналу" до владних структур та анонсування планів "5 каналу" щодо висвітлення виборів 31 жовтня 2004.

Прес-конференцію збирає правління "5 каналу". Початок прес-конференції у прямому ефірі "5 каналу" о 21:00.

Нагадаємо, що 18 жовтня було оголошено про арешт банківських рахунків "5 каналу" за позовом народного депутата Сівковича, що ставить під серйозну загрозу подальше існування телекоманії.

Раніше, 14 жовтня відбулося скасування ліцензії "5 каналу" на мовлення на 48 ТВК у Києві. За таким рішенням "5 канал" має зникнути з ефірного мовлення у столиці України.

"Неодноразові звернення керівництва каналу до президента, прем’єра та Нацради з питань телебачення та радіомовлення щодо протизаконності відключень "5 каналу" в кабельних мережах у регіонах України було залишено поза увагою", - зазначається в повідомленні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News