Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКІВЦІ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО ЗМОНТОВАНІ ТЕЛЕФОННІ РОЗМОВИ

Середа, 20 жовтня 2004, 13:38
Команда кандидата в президенти Віктора Ющенка закликає не звертати уваги на провокації політтехнологів.

"Ми звертаємося до людей: не звертайте уваги на дешеві фокуси, будьте певні, що буквально через два-три тижні вся вакханалія припиниться, і ви знатимете правду", - йдеться у заяві центрального штабу Ющенка.

В документі також міститься попередження до "виконавців цих брудних замовлень": "Пам’ятайте про відповідальність перед правосуддям за скоєні вами незаконні дії".

Штаб нагадує, що наразі "відомі "технологи" штампують нові фальшивки, у яких перекручуються деталі біографії кандидата, готуються до блокування незалежних інформаційних інтеренет-ресурсів, купляють фальшиві свідчення, підробляють фото і відеоматеріали, а також – монтують незаконно одержані записи телефонних розмов".

"Центральному штабу відомі й інші брудні задумки цих псевдотехнологів. Наша команда висловлює щиру подяку громадянам, які інформують нас про провокації, що готуються проти нас", - йдеться у повідомленні.

Центральний штаб заявляє, що ніякі провокації, навіть за участю високих чинів з МВС та Генпрокуратури, "не спинять невпинної ходи Віктора Ющенка до перемоги".

"Режим вичерпав усі можливі резерви та інструменти, які б дозволяли йому в чесній боротьбі конкурувати із "народним кандидатом" в президенти", - йдеться у документі.

"Нашим опонентам із владних коридорів не вдалося накинути на лідера народної довіри різного роду ярлики, з тріском провалилася кампанія по дискредитації Віктора Ющенка на сході і півдні нашої країни; не допомогли і брудні плакатики на "Новому друці" і в ангарах Державного управління справами у Національному виставковому центрі", - нагадує штаб Ющенка.

"Не вдалася і фізична розправа над народним кандидатом. Перебуваючи в очікуванні близького фіаско, влада, немов потопаючий, хапається за соломинку".

"Вона не знайшла нічого кращого, як приступити до розробки нових провокацій проти Ющенка і його команди", - йдеться у документі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування