Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БРОДСЬКИЙ ОЗВУЧИВ ВЕРСІЮ ПРО ТЕРАКТ У ДЕНЬ ВИБОРІВ НА ДОНЕЧЧИНІ

Середа, 20 жовтня 2004, 14:36
Кандидат в президенти Михайло Бродський заявляє про можливі провокації з вибухами на Донеччині у день виборів, 31 жовтня, з метою дискредитувати Ющенка.

Про це він сказав прес-конференції, передає прес-служба центрального штабу Ющенка

Останні дні по інтернету іде розсилка повідомлення з посиланням на неназваного російського політтехнолога, який попереджає про організацію терактів на дільницях у Донецькій області.

"Теракт повинен стати підставою для того, щоб перед другим туром звинуватити в його проведенні сили опозиції. ЗМІ та правоохоронні органи заявлять, що до організації вибухів причетні опозиційні структури і кандидат Ющенко", - ідеться у листі.

У середу цей лист було розміщено в інтернеті за адресою www.ugroza2004.narod.ru/.

***

Бродський під час прес-конференції також назвав соціологічні опитування одним із інструментів впливу Росії на українські вибори. "В Україні немає політтехнологій, немає соціологічних служб, немає політології, так само як немає, наприклад, естради", - заявив він.

Всі рейтинги, які зараз публікуються, Бродський назвав сценарієм російського політтехнолога Марата Гельмана, мета якого – "підрив довіри населення до соціологічних опитувань як таких".

Бродський пропонує писати "політтехнологи-провокатори", оскільки, на його думку, це два синоніми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування