Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович подарував полтавцям "секонд хенд" і сказав трошки не те

Середа, 20 жовтня 2004, 15:17
Під час виступу перед виборцями Полтави прем’єр-міністр Віктор Янукович помилився в словах і пообіцяв створення сильної правової держави після відходу цієї влади.

Янукович багато уваги у своєму виступі приділив майбутньому бюджету, ветеранам, а також проблемі освіти, повідомляє прес-служба УНП.

За словами прем’єр-міністра, молодь повинна отримувати безкоштовну освіту, "щоб наші діти мали можливість ПІСЛЯ НАС відбудовувати сильну правову державу".

Перед приїздом Януковича на майдані вишикували техніку (автобуси, комунальну техніку, автомобілі "швидкої допомоги", машини для інвалідів), яку він "вручив" полтавцям.

Після процедури вручення у своєму виступі Янукович, однак, зауважив, що "це не подарунки", "це все, що ми з вами заробили" — очевидно, щоб його не звинуватили у підкупі виборців.

Як зазначає прес-служба УНП, минулого тижня один з відвідувачів громадської приймальні Ющенка повідомив, що міськкомунгосп фарбує техніку, яка вже працювала, щоб її "вручав" прем’єр.

Прес-служба повідомляє, що на майдан Незалежності в примусовому порядку привели студентів та учнівську молодь, працівників бюджетних установ, створюючи ефект масової підтримки кандидата.

За інформацією, яка просочилася з органів влади, організатори зустрічі планували зібрати на площі 12 тисяч полтавців. Зібрали тисяч 7-8, але частина людей розійшлися ще до приїзду прем’єра, а до закінчення мітингу залишилась половина, зазначається в повідомленні.

Люди, які тримали гасла й прапори, зізнавалися, що їм за цю роботу платять.

Насамкінець, коли організатори запропонували подякувати Януковичу потужними оплесками, на його адресу пролунали неголосні аплодисменти тих, хто стояв ближче до сцени, та свист.

Також відзначається, що ті кілька запитань, які поставили полтавці, були ніби "написані однією рукою" і починалися зі слів "Доброго дня, Віктор Федорович".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування