Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не робитиме з бюджету гармошку

Середа, 20 жовтня 2004, 18:55
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович наголошує, що уряд не розроблятиме такий проект державного бюджету на 2005 рік, який не зможе виконати.

Про це Янукович заявив в середу на зустрічі з виборцями міста Буринь Сумської області, де він перебуває з робочою поїздкою.

Янукович наголосив "уряд ніколи не піде на популізм, на те, щоб приймати бюджет такий, який не можемо виконати. Ми будемо приймати бюджет, за який будемо нести відповідальність".

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не позначиться на бюджетному процесі відправка його Верховною Радою на повторне перше читання, глава уряду відповів: "я вважаю, що ми до цього питання повинні підходити принципово: якщо є зауваження у депутатів, а їх 1 600, то більшість з них, як завжди – це зауваження, як збільшити видатки, і жодної пропозиції – як збільшити доходну частину бюджету".

"Що стосується збільшення, то бюджет – не гармошка, яку можна постійно розтягувати. Є видатки, є розрахунки і згідно з ними обов'язково ми будемо планувати реальний бюджет, так, як це ми робили 2 роки підряд", - зазначив Янукович.

У середу Верховна Рада доручила Бюджетному комітету парламенту доопрацювати проект державного бюджету на 2005 рік до 3 листопада і внести на розгляд парламенту.

UNIAN


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...