Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович подякував "Інтеру" за професійне виконання темника

Середа, 20 жовтня 2004, 19:46
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович привітав колектив телевізійного каналу "Інтер" із 8-ю річницею створення.

Як повідомили УНІАН у прес-службі уряду, у вітанні йдеться: "За ці роки телеканал "Інтер" посів одне із провідних місць в українському телевізійному просторі, здобув широку популярність у глядачів".

"До вашого слова і вашої позиції прислухаються, її цінують у суспільстві. Професійність, аналітичність, об'єктивність та оперативне висвітлення подій – це те, що завжди відзначає журналістів "Інтеру", - зазначив він.

Янукович висловив переконання, "що й надалі ваші телерепортажі, інформації, коментарі яскраво й об'єктивно відтворюватимуть події і явища нашого непростого сьогодення".

Він побажав співробітникам каналу "нових глибоких, аналітичних телепередач, успішних пошуків у роботі, творчості, здобутті вершин майстерності, наснаги та перемог".

За даними моніторингу політичних новин, який проводила Академія української преси та Інститут соціології НАН України, телеканали серед усіх кандидатів у президенти України набагато більше висвітлюють діяльність Януковича.

Зокрема, одну точку зору на події в Україні СТБ висвітлює у 84% випадків, "1+1" - в 88%, "Новий канал" – в 94%, "Інтер" - в 96%, ТРК "Україна" та УТ-1 – в 97%, ICTV – в 98%.

За даними моніторингу ЗМІ, проведеного Інститутом масової інформації, міжнародною правозахисною організацією "Артикль 19" і Харківською правозахисною групою найбільший вміст прямої мови Януковича зафіксовано у програмах телеканалів УТ-1, "Інтер", "Студія "1+1".

***

В той же час кандидат у президенти Віктор Ющенко подякував українським письменникам за підтримку, яку вони засвідчили у своєму відкритому листі до громадян, повідомляє персональний сайт кандидата.

"Ви правильно розумієте - обирати доведеться не лише між персоналіями кандидатів у Президенти. Українська громада буде вибирати між демократією і авторитаризмом, між верховенством права й беззаконням, між відкритістю світу та міжнародною ізоляцією", - зазначив Ющенко.

"Ваше звернення стало потужним сигналом, який знайшов широкий відгук у свідомості українців", - зауважив він.

"Вашим словом і думкою Україна засвідчує, що європейські цінності - повага до людини, свобода, демократія, справедливість - є й нашими цінностями. Вірю -31 жовтня українська громада рішуче висловиться на їх підтримку", - наголосив Ющенко.

Щиру повагу і вдячність за підтримку Ющенко висловив Юрію Андруховичу, Олександрові Бойченку, Андрію Бондарю, Миколі Рябчуку, Юрію Винничуку, Наталці Білоцерківець, Тарасу Прохаську, Юркові Іздрику, Олександрові Ірванцю, Ірені Карпі, Івану Андрусяку, Василеві Кожелянку.

Читайте також:

Відкритий лист дванадцяти аполітичних літераторів про вибір і вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...