Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко виступає в темряві

Середа, 20 жовтня 2004, 19:57
Віктор Ющенко на зустріч зі своїми виборцями в Маріуполі приїхав на автомобілі з Донецька, оскільки його літак не пустили в Маріуполь через погодні умови.

Ющенко прибув у Маріуполь (Донецька область) із двогодинним запізненням - зустріч із виборцями була запланована на 17.30.

На центральній площі міста, за даними організаторів, для зустрічі з Ющенком зібралося 10-12 тис. осіб, за даними міліції - 1,5-2 тис. осіб.

При цьому на проспекті, який виходить до площі, не горять ліхтарі, хоча місцеві жителі говорять, що це центральний проспект, який завжди освітлений.

Перед приїздом Ющенка зі сцени на площі виступив нардеп (фракція "Наша Україна") Олег Рибачук, який пояснив причину затримки кандидата.

Перед тими, хто зібрався, також виступив народний артист України Анатолій Пономаренко, їм також показали документальний фільм про хворобу Ющенка й інциденті в Івано-Франківську із прем'єром Віктором Януковичем.

Перед сценою стоять люди з жовтогарячими прапорами із символікою виборчої кампанії Ющенка.

Крім того, в 100 метрах від сцени за кордоном із представників "Беркута" і міліції стоять близько 100 молодих людей із плакатами "Ющенки! Донбас не для вас!", "Ющенку потрібний Донбас, а Донбасу Ющенко не потрібний", "Ми за російську мову", "Ганьба!" й інші.

Молоді люди представляються як самовільні студенти й представники коаліції патріотичних сил Донбасу.

Як повідомив прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко, Донбас зустрічає кандидата в президенти "набагато краще, ніж 31 вересня". Вона відзначила, що кортеж Ющенка супроводжувала міліція, і команда кандидата розцінює це в такий спосіб: "Донбас зустрічає майбутнього президента України".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування