Ющенківці попереджають, що проти них готують Ніндзя

Четвер, 21 жовтня 2004, 12:46
Кандидат у президенти Віктор Ющенко приємно вражений вчорашнім прийомом на Донеччині, зокрема зустріччю із мешканцями Маріуполя.

Про це він сказав у середу в інтерв'ю журналістам після свого виступу у Маріуполі.

"Я фантастично здивований кількістю присутніх", - зазначив Ющенко.

Він також відзначив "дуже хорошу роботу" правоохоронців - "нас дуже коректно супроводжувала міліція".

Як відомо, літак Ющенка не зміг приземлитися у Маріуполі через туман, тому був направлений до аеропорту Донецька, звідки він до Маріуполя їхав на машині.

"Я хочу подякувати хлопцям із міліції, які відповідали за маршрут, безпеку, в тому числі на мітингу. Мене переповнюють дуже хороші враження", - сказав він.

Ющенко також наголосив на особливій увазі, яку він під час свого виборчого туру приділяв східним регіонам України.

"Всі ми розуміємо, що Донеччина – важлива територія на політичній карті. Ми знаємо всі обставини, за якими формуються принципи влади, в тому числі в цьому регіоні. Ми хотіли не обминути жодних регіонів у донесенні свого слова, і особливо у регіонах Східної й Центральної України", - наголосив кандидат.

Він підкреслив, що не пропустив жодної області на Сході.

"Я зі своєю командою виходив із розумінням того, що найбільше байок про мене, про мій світогляд, мою мораль, моє оточення, влада цинічно запустила саме на сході", - підкреслив він, повідомляє УНІАН.

Тим часом фракція "Нашої України" у четвер у парламенті знову вимагала звільнити міністра внутрішніх справ Миколу Білоконя.

Як зазначив, виступаючи з трибуни, нардеп Микола Томенко причиною цього стали масові арешти активістів та прихильниківа блоку Ющенка, а також можливе застосування зброї під час акцій протесту.

"Київська міліція вже вичерпала назви тварин для своїх спецслужб, вона вже вирішила зробити службу "Ніндзя", яка буде застосовувати хімічну зброю проти мирного населення. Можливо, вони в Росії, в "Норд-Ості" запозичать якісь методи, щоб боротися з мирним населенням", - сказав Томененко.

Тому ми вимагаємо звільнити міністра внутрішніх справ Миколу Білоконя. Парламент повинен допомогти зупинити цей "беспрєдєл" правоохоронних структур України".

Читайте також:

Замість Маріуполя Ющенко опинився в Донецьку і пересів на таксі

Ющенко виступає в темряві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування