Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зрозумів, що вибори зриваються

Четвер, 21 жовтня 2004, 15:17
Кандидат у президенти Віктор Ющенко попереджає про зрив виборів, який готує влада.

"Сьогодні ви не зустрінете людину, яка скаже, що силовий варіант або зрив виборів – це теорія. Це насущна практика", - заявив Ющенко журналістам після зустрічі з послами.

Водночас із сценарієм зриву виборів влада готує їх фальсифікацію, попередив Ющенко. "Фальсифікація 3,5-5,5 мільйонів голосів – це програма, яку виконує влада".

Ющенко попередив, що народ протидіятиме цим спробам. "Не бавтеся з цією пожежею. Сьогодні не той виборець, який був у 1994 році", - звернувся Ющенко до влади.

Він зазначив, що "не буде грузинського, білоруського або молдовського варіанта", однак народ буде "адекватно" протидіяти фальсифікації або зриву виборів.

Ющенко навів приклади підготовки до зриву виборів – зокрема, у Львівській області "три чверті виборчих дільниць не готові до виборів".

"Влада умила руки. Зараз будинки, де з 1991 року проводяться вибори, перевіряють пожежники, санепідемстанції. Ми звернулися до громади, щоб вони принесли фарбу, крейду, щоб привести дільницю в порядок".

"У Харкові знайшли 17 тисяч мертвих душ. Одні і ті ж самі багатоповерхові будинки записані у одну дільницю і одночасно в іншу дільницю".

Також він сказав, що влада намагається повторити апробований у Грузії часів Шеварднадзе варіант, коли за кордоном створюється велике число дільниць, щоб через них провести фальсифікацію. "Це грузинський варіант влади", - сказав Ющенко.

Він повідомив, що його штабом було подано понад тисячу скарг на події під час виборів, однак суди усіх рівнів ухвалили 160 рішень на користь Ющенка.

Під час зустрічі Ющенка з пресою надійшло повідомлення, що літак, на якому він удень вирушає до Кривого Рогу, відмовляється приймати аеропорт. Як відомо, протягом цього тижня Ющенко уже змушений був сідати у Львові замість Києва та в Донецьку замість Маріуполя.

Ющенко відбуде на мітинг до Кривого Рогу у четвер ввечері через Дніпропетровськ.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування