Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під час поїздки Януковича стався вибух. Одна з потерпілих померла

Четвер, 21 жовтня 2004, 16:44
Прем'єр-міністр Віктор Янукович перервав свою робочу поїздку Луганщиною і виїхав до передмістя Луганська, де вибухнув житловий будинок

Як передає РІА "Новости", вибух стався у 5-поверховому житловому будинку у передмісті Луганська.

Внаслідок вибуху постраждали чотири людини. Одна з потерпілих померла у реанімації.

За попередньою версією, вибух стався через витік побутового газу.

Водночас прес-секретар прем'єр-міністра Ганна Герман повідомила, що в результаті вибуху в житловому будинку в Луганську постраждали дев'ять чоловік. Семи з них надана медична допомога, і вони спрямовані в лікарню.

За її словами, Янукович розпорядився надати необхідну допомогу потерпілим від вибуху.

Як повідомили Інтерфакс-Україна в Центрі пропаганди Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій України в Луганській області, при вибуху постраждали 30 квартир.

Без житла залишилися близько 60 осіб. Наразі їх розміщають у луганській лікарні "Ювілейна". Згодом їм буде надане житло.

За даними Центру, з-під уламків будинку, що впав, витягнуті чотири людини - три жінки і чоловік. Жінки у важкому стані знаходяться в реанімації. Чоловік не госпіталізований.

За допомогою собак установлено, що під завалом знаходяться живі люди. Про це свідчить і стукіт, що чується з-під уламків. З'ясувалося, що серед тих, хто опинився під завалом, двоє дітей - хлопчики 6-ти і 12-ти років.

У зв'язку з цим робота важкої техніки припинена, розбір завалів проводиться силами особового складу підрозділів МНС і військової частини 2025 Луганська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: