Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після машин всім ветеранам Янукович обіцяє зекономити гроші студентам

Четвер, 21 жовтня 2004, 16:47
Кандидат-прем'єр Віктор Янукович виступає за поступову відмову від платного навчання у вузах за контрактами і перехід виключно на безкоштовне навчання за державним замовленням.

"Ми повинні поставити завдання: бюджетне фінансування має бути, щоб для всіх були рівні умови. Збільшуючи бюджетне фінансування, ми будемо поступово скорочувати кількість контрактів", - сказав Янукович у Луганську.

Він також виступив за поступове збільшення студентської стипендії до рівня прожиткового мінімуму й пообіцяв зайнятися поліпшенням умов проживання студентів.

У ході поїздки в Луганськ Янукович підписав договір із представниками студентства про захист соціальних прав молоді, повідомляють Українські новини

Договір передбачає вдосконалення системи освіти, розвиток системи житлового кредитування молоді й кредитування на одержання вищої освіти, забезпечення працевлаштування випускників ВНЗ, забезпечення пільг на проїзд у громадському транспорті.

Раніше Янукович пообіцяв до 9 травня 2005 забезпечити автомобілями усіх ветеранів Великої вітчизняної війни, учасників бойових дій та інвалідів ВВВ.

Читайте також:

Нові подарунки від Януковича - машини. Ціною 15 мільярдів

"Автомобілізація" від Януковича збанкрутить Ахметова і викличе гіперінфляцію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування