ПРЕДСТАВНИК ЯНУКОВИЧА: У НІЧ ВИБОРІВ ПОЧНУТЬСЯ ПОГРОМИ

Четвер, 21 жовтня 2004, 18:51
Представник Януковича в Центральній виборчій комісії Степан Гавриш побоюється, що масові заходи, заплановані опозицією на ніч виборів, закінчаться "погромами".

"Я боюся, що в результаті вільних зборів ми одержимо погроми і неконтрольовану ситуацію у всій країні. Я закликаю опозицію, що ціною цього є український народ", - сказав Гавриш у четвер у Києві в ході прес-конференції.

Представник Януковича вважає, що "заклики до повстання переслідують мету використати протестні настрої в суспільстві, організувати людей, вивести їх на революцію і, таким чином, прийти до влади".

"Друга мета - підготувати шляхи до відступу для того, щоб, посилаючись на емоції народу, які будуть у картинках (телесюжети, фотоматеріали і статті) передані на Захід, боротися за нелегітимність рішення виборців про обрання свого президента (у випадку перемоги Януковича)", - сказав він.

У зв'язку з цим, вважає Гавриш, Захід визнає Україну "Білорусією номер два".

"Це абсолютно чітко і прозоро проглядається. Україну не удасться перетворити в Білорусію номер два", - підкреслив представник кандидата.

Крім того, він закликав Ющенка написати заяву про відмову від використання брудних технологій у боротьбі за президентське крісло.

"Таку угоду завжди готовий підписати Янукович, тому що він не веде такої кампанії", - сказав Гавриш, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, раніше Янукович відмовлявся підписувати договір про чесні вибори.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування