Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко потрапила до рук прихильників Януковича. Але вирвалася

Четвер, 21 жовтня 2004, 19:55
На зустріч із кандидатом у президенти України Віктором Ющенком в місті Кривий Ріг у четвер зібралося за даними організаторів - більше 10 тисяч осіб, за даними міліції - 5-6 тисяч.

Сцена для виступів на мітингу була встановлена перед стадіоном "Металург", на будинку якого висить великий плакат "Металурги підтримують В.Ф.Януковича".

На сцені й перед нею люди тримали плакати в підтримку Ющенка, а на протилежній стороні стояли близько 300 молодих людей, які шуміли, гуділи в сирени й всіляко висловлювали підтримку Януковичу.

Вони тримали плакати "Молодь вибирає Януковича", "Регіони України і Янукович - вибір-2004" й "Ні Ющенку!"

Автобус із київськими журналістами, що супроводжують Ющенка в його передвиборному турі, пустили до сцени тільки після того, як один з кореспондентів пред'явив представникам міліції картку акредитації штабу Януковича.

Перед приїздом самого Ющенка (він їхав на автомобілі із Дніпропетровського аеропорту - Кривий Ріг відмовився прийняти літак), перед тими, хто зібрався виступила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Вона закликала не дозволити виборцям "розділити себе на клаптики" і голосувати в 1-ому турі за того, хто має найбільше шансів - за лідера "Нашої України".

"Краще віддати голоси в першому турі за Петра Симоненка або за Олександра Мороза, але в жодному разі не за Януковича", - закликав депутат, відзначивши, що "кожен голос за Януковича - це постріл у себе".

Виступаючи на мітингу, Тимошенко застерегла людей, що "наступною на черзі після приватизованої "Криворіжсталі", розділеної між кримінальними кланами, стане "Укрзалізниця".

"Якщо ми їх не зупинимо, то через кілька років вся країна буде акціонерним товариством закритого типу, де будуть конкретні хазяї", - попередила лідер БЮТ.

Журналісти, що супроводжують у передвиборних поїздках Тимошенко, розповіли, що на під'їзді до Кривого Рогу, у Нікополі, дорогу їхнім машинам заблокувала юрба із 100 осіб із прапорами на підтримку Януковича. Міліція не втручалася, однак незабаром машинам все-таки вдалося продовжити шлях.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Ющенко зрозумів, що вибори зриваються

Ющенко виступає в темряві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування