На дорозі Ющенка поставили Камази і вимкнули ліхтарі

Четвер, 21 жовтня 2004, 20:14
Дорогу, якою кандидат у президенти Віктор Ющенко їхав до Кривого Рогу, за 20 кілометрів від міста перегородили дві вантажівки, заповнені металевими конструкціями та трубами, які імітували дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє прес-служба Віктора Ющенка

Поруч знаходилися представники ДАІ. При цьому вантажівки були не пошкоджені, поряд не було ані авто швидкої допомоги, ані постраждалих, зазначається в повідомленні.

Щоб мати змогу рухатися далі, авто з Ющенком об'їхало вантажівки узбіччям.

Команда Ющенка розцінює ситуацію як сплановану провокацію проти кандидата.

Вже на під'їзді Ющенка до місця зустрічі з виборцями в Кривому Розі на центральній вулиці були вимкнені всі ліхтарі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники мітингу зустріли Ющенко оплесками, лементами вітання, хлібом-сіллю.

Вітаючи тих, хто зібралися, Ющенко заявив, що їх присутність "демонструє, що Україна живе не в часи страху, а в часи мужності".

На зустріч з Ющенком у Кривому Розі зібралася рекордна кількість людей - близько 20 тисяч

Як повідомлялося, літак з Ющенко не зміг приземлитися в Кривому Розі, де за заявою влади представників аеропорту велися ремонтні роботи злітно-посадочної смуги. Ющенко летів до Дніпропетровська, звідки машиною добирався в Кривій Ріг.

Сьогодні за півгодини до вильоту в Кривий Ріг, літаку, у якому мав летіти кандидат у Президенти, криворізький аеропорт відмовив у прийомі, посилаючись нібито на розпочатий ремонт.

Читайте також:

Тимошенко потрапила до рук прихильників Януковича. Але вирвалася


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News