Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка і Януковича клоунада, а в Мороза тримтять колінця

Четвер, 21 жовтня 2004, 21:23
Кандидат на пост президента Петро Симоненко обіцяє, що силового варіанту на виборах не буде.

В інтерв'ю українській службі ВВС він назавав сьогоднішню виборчу кампанію "клоунадою", а деяких політиків звинуватив у створенні так званого "бермудського трикутника", в який, за його словами входять, Кучма, Ющенко і Янукович.

Він припускає, що "одним вигідно повторити тбіліський чи белградський варіант, і у них є для цього патронат адміністрації президента США".

"Інші, користуючись своїм адміністративним ресурсом, заявляють, що відстоюватимуть своє", - додав Симоненко.

На його думку, у такий спосіб сьогоднішні політичні сили позбавляють український народ право на волевиявлення.

"Тому я все зроблю, щоб народ України переміг", - додав Симоненко.

На запитання, що на з'їзді в Москві за Януковича на підтримку кандидата від влади виступив навіть лідер КПРФ Геннадій Зюганов, Симоненко відповів, що це неправильне тлумачення окремої фрази.

Водночас він висловив претензії до лідера СПУ Олександра Мороза, що той не підтримує ідею об'єднати зусилля лівих на час президентських виборів.

Лідер КПУ здивований пропозицією Соцпартії, яка хотіла, щоб комуністи на президентських перегонах підтримати не його, а кандидатуру Олександра Мороза.

"Соціалісти нам кажуть, щоб ми їх підтримували. Але я їх запитую, а чи ми можемо до кінця вірити, що у вас плече тверде і колінця не тремтять? Ми аналізуємо їхні дії у Верховній Раді, наприклад, народ обурений пенсійним законодавством. А соціалисти голосували за нього", - сказав Симоненко.

Водночас Симоненко відкинув підозри, що між соціалістами і комуністами стоять амбіції і конкуренція.

За словами Симоненка, соціалісти зараз змінили орієнтацію із лівої на соціал-демократичну.

"Вони приєдналися до тих партій європейських країн, які відстоюють інтереси тільки потужного капіталу. В Україні це – кримінальний капітал", - зазначив лідер КПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування