Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість вибухівки в "Знаю!" знайшли... відеокасети

П'ятниця, 22 жовтня 2004, 12:40
Обшук в офісі громадської ініціативи "Знаю!" в Києві закінчився нічим – вибухівку виявлено не було.

Як повідомив "5 канал", міліція лише конфіскувала відеокасети із фільмами. Обшук в ініціативі "Знаю!" відбувався за ордером, виписаним для обшуку в русі "Пора".

Представники "Знаю!" вважають, що їхня ініціатива, яка ніяк не пов'язана з жодною політичною силою, сильно завадила владі.

Таку думку вони пояснюють тим, що активісти проводять широку просвітницьку кампанію серед виборців про їхні права, заохочуючи громадян до вільного волевиявлення та закликаючи не лякатися тиску та протистояти зловживанням та фальсифікації.

В той же час, в м. Прилуки Чернігівської області близько 11 години міліція зупинила бус із активістами громадянського руху "Чиста Україна", які їхали до Чернігова.

Причину затримання міліціонери пояснили просто: "У нас вказівка з райвідділу, що у вас в бусі міна", передає прес-служба громадського руху.

"Насправді обшук відразу не провели, а просто зупинили рух буса. Напевне, чекали, доки їм підвезуть міну, щоб її підкинути. Зараз приїхали пожежники і військові. Планують залити машину піною, щоб... знешкодити бомбу!!!", - йдеться у повідомленні.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування